Despre noi

Bine ați venit pe site-ul

Ultra Clinica Arad

Înființat in 2003, laboratorul de analize medicale Ultra Clinica este unul din unitățile medicale private din Arad, permanent preocupat ca serviciile medicale să fie de calitate și în favoarea pacienților și medicilor curanți.

Combinând tehnologia modernă cu o echipă medicală de profesioniști, laboratorul Ultra Clinica demonstrează excelența în domeniul explorărilor paraclinice, oferind pacienților siguranță și încredere prin acuratețea rezultatelor și rapiditatea eliberării acestora.

Serviciile noastre

Ultra Clinica, pentru pacienți

Laboratorul efectuează în regim ambulator o gamă largă de analize medicale. Un colectiv valoros de specialitate, înzestrat cu experiență și profesionalism dovedite, utilizând echipamente de analiză ultraperformante, efectuează în regim ambulatoriu o gamă largă de analize medicale.

Aceste analize se efectuează în mod gratuit numai pentru pacienții cu bilet de trimitere de la medicii de familie și specialiști aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurari de Sănătate.

Avantajele noastre

Cel mai important indicator al calității intr-un laborator sunt schemele de intercomparare, adică compararea rezultatelor obținute de laborator cu cele obținute de alte laboratoare.

Laboratorul Ultra Clinica participă la aceste scheme de intercomparare cu firme de renume care organizează astfel de programe: Bio-Dev(Italia), LabQuality (Finlanda).

Conceptul nostru

Odată cu introducerea în sistemul informatizat a datelor fiecărui client, calculatorul preia toate sarcinile de organizare, etichetare și monitorizare. Factorul uman are însă locul său acolo unde este indispensabil. De exemplu, la recoltarea probelor.

Una din preocupările permanente ale specialiștilor care se ocupă cu recoltarea probelor este asigurarea confortului pe toată durata procedurilor și prelevarea acestora în cele mai sigure condiții, eliminând complet orice risc, prin folosirea ustensilelor de unică folosință.

Odată finalizată recoltarea, probele biologice intră, la rândul lor, in atenția calculatorului, fiind din start atribuite fișei corespunzătoare de client creată deja în server.

Dupa etichetare, probele își încep drumul atent monitorizat către laboratorul de analize medicale. Traseul urmat de probele biologice de la recoltare până la analizare este unul foarte strict reglementat, niciodată nu vor ieși pe aceeași cale pe care au intrat.

Adresa

Calea Aurel Vlaicu 165-169
Arad, Romania

Orar

Luni-Vineri: 7.00 – 17.00
Sambata: 8.00 – 10.00

Ultra Clinica Arad

Ultra Clinica Arad
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com