Analize medicale

* CLIC AICI pentru instrucțiuni cum puteți să alegeți tipul de analiză medicală dorită, să aflați prețul analizelor alese și cum puteți obține lista printabilă a acestora

Categorii analize
Filters Sort results
Reset Apply
Tip analiza
Pret
Oferă infromaţii cu privire la patologiile tiroidiene.
45.00 lei
Oferă infromaţii cu privire la patologiile tiroidiene.
45.00 lei
Ureea serica este produsul final al metabolismului proteic şi se sintetizeaza la nivel hepatic. Creşterea nivelului ureei serice se poate datora unor cauze prerenale, renale sau postrenale.
9.00 lei
Această analiză permite determinarea agentului patogen bacterian în infecțiile tractului urinar, se efectuează antibiogramă după caz.
35.00 lei
Această analiză permite evidențierea prezenței fungilor din urină, se efectuează antifungigramă după caz.
50.00 lei
Vitamina B1, numită și tiamina,  este o vitamina hidrosolubilă care sub forma de pirofosfat are rol de coenzimă în reacțiile de decarboxilare, esențiale pentru metabolismul protidic și glucidic.
172.00 lei
Este o vitamină cu o structura complexă, esentială în sinteza ADN, necesară pentru maturarea eritrocitelor. Vitamina B12 este, de asemenea, necesară pentru formarea şi mentinerea tecii de mielină.
51.00 lei
Vitamina B6, denumită și piridoxina, este o vitamina hidrosolubilă, forma activa fiind Piridoxal-5'-fosfatul. Participă ca si coenzima in peste 100 de reacții metabolice.
143.00 lei
Folaţii şi vitamina B12 sunt esențiali în sinteza ADN, necesară pentru maturarea eritrocitelor. Un deficit semnificativ de folați se asociază în mod caracteristic cu macrocitoză și anemie megaloblastică. Acesta se datorează în principal unui aport alimentar insuficient și este cel mai frecvent întalnit la gravide și alcoolici.
55.00 lei
Test de screening pentru modificări inflamatorii şi tumorale.
6.00 lei
1 7 8
– Din parta stângă puteți alege categoria de analize dorită care la clic va afișa în dreapta lista acelor analize din categoria selectată.
– Implicit în partea dreaptă sunt afișate toate analizele puse la dispoziție de laboratorul de analize medicale Ultra Clinica.
– Daca deja cunoașteți denumirea analizei medicale, o puteți căuta direct în campul de Căutare din partea stângă, în partea dreaptă vor fi afișate astfel lista relevantă de analize.
– Din tabela de analize puteți selecta analizele care vă interesează, de la butonul cu [+]. Daca ați ales în plus o analiză care nu o doriți, o puteți deselecta în pagina următoare.
– După ce lista de analize este completă, clic pe butonul Vizualizează coșul din pagină sau pe butonul Articole din parta de sus a siteului
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com