Analize medicale

* CLIC AICI pentru instrucțiuni cum puteți să alegeți tipul de analiză medicală dorită, să aflați prețul analizelor alese și cum puteți obține lista printabilă a acestora

Categorii analize
Filters Sort results
Reset Apply
Tip analiza
Pret
Oferă informații cu privire la infecția cu virus hepatic A.
40.00 lei
Oferă informații cu privire la raspunsul imun al organismului în urma infecției cu virus hepatic C.
45.00 lei
Testul este recomandat pentru idiferențierea diabetului de tip 1 și 2, respectiv pentru evaluarea necesităţii administrării de insulină.
115.00 lei
Oferă informații cu privire la etiologia autoimună în cazurile de diabet zaharat la debut şi poate diferenţia diabetul zaharat de tip 1 de cel de tip 2.
97.00 lei
Oferă informații cu privire la hepatita autoimună, hepatita virală C şi în hepatita asociată cu sindromul poliglandular autoimun de tip I.
105.00 lei
Oferă informații cu privire la screening-ul precoce al pacienţilor cu alte boli autoimune pentru subtipurile M2 și M9 de anticorpi, precum și la diagnosticul diferenţial al cirozei biliare primitive.
90.00 lei
Oferă informații cu privire la monitorizarea și evaluarea pacienţilor ce prezintă boli hepatice cronice la care există suspiciunea de hepatită cronică activă autoimună.
100.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea tratamentului pentru miastenia gravis.
189.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea poliartritei reumatoide.
82.00 lei
Oferă informaţii cu privire la diagnosticul diferenţial al hipertiroidismului, evaluarea oftalmopatiei endocrine,  urmărirea femeilor gravide cu istoric de boală Graves, monitorizarea tratamentului bolii Graves, şi evaluarea pacienţilor cu afecţiuni tiroidiene la care tabloul clinic este variat sau nespecific.
100.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea bolii miastenia gravis.
197.00 lei
Oferă informații cu privire la cantitatea de anticorpi dobândită exclusiv în urma vaccinării anti Sars CoV 2.
120.00 lei
Oferă informații cu privire la răspunsul imun secundar al organismului în urma intrării în contact cu virusul SARS-CoV-2. Testul este indicat atât în urma intrării în contact direct cu agentul patogen, cât și pot vaccin.
120.00 lei
Oferă informații cu privire la răspunsul imun primar al organismului în urma intrării în contact cu virusul SARS-CoV-2.
120.00 lei
Oferă informații cu privire la prezența sau absența anticorpilor IgG si IgM, dobăndiți în urma intrării în contact cu virusul SARS-CoV-2.
90.00 lei
Oferă informaţii cu privire la etiologia tireotoxicozei la pacienţii suspecţi de boli tiroidiene.
290.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea patologiilor autoimune tiroidiene.
60.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea bolii Celiace.
75.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea bolii Celiace.
75.00 lei
Testul are rolul de a identifica posibile probleme în timpul sarcinii din cauza prezenţei anticorpilor anti-eritrocitari.
135.00 lei
Oferă informații cu privire la diagnosticul și monitorizarea boliilor care țin de țesutul conjunctiv, în special lupusului eritematos sistemic.
87.00 lei
Anticorpii anti Rh sunt produși în cazul în care o mamă cu Rh negativ, este gravidă cu un făt cu Rh pozitiv.
55.00 lei
Oferă informații cu privire la detectarea calitativă a prezenţei antigenului Chlamydia trachomatis în secreţia endocervicală la femei și secreţia uretrală sau urină la bărbaţi.
78.00 lei
Oferă informații cu privire la infecția cu virus hepatic B.
35.00 lei
Oferă informații cu privire la prezența sau absența antigenului SARS-CoV-2.
100.00 lei
1 2 3 8
– Din parta stângă puteți alege categoria de analize dorită care la clic va afișa în dreapta lista acelor analize din categoria selectată.
– Implicit în partea dreaptă sunt afișate toate analizele puse la dispoziție de laboratorul de analize medicale Ultra Clinica.
– Daca deja cunoașteți denumirea analizei medicale, o puteți căuta direct în campul de Căutare din partea stângă, în partea dreaptă vor fi afișate astfel lista relevantă de analize.
– Din tabela de analize puteți selecta analizele care vă interesează, de la butonul cu [+]. Daca ați ales în plus o analiză care nu o doriți, o puteți deselecta în pagina următoare.
– După ce lista de analize este completă, clic pe butonul Vizualizează coșul din pagină sau pe butonul Articole din parta de sus a siteului
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com