Analize medicale

* CLIC AICI pentru instrucțiuni cum puteți să aleg tipul de analiză medicală dorită, să aflați prețul analizelor alese și cum puteți obține lista printabilă a acestora

Categorii analize
Filters Sort
Tip analiza
Pret

Testul are rolul de a identifica posibile probleme în timpul sarcinii din cauza prezenţei anticorpilor anti-eritrocitari.

70.00 lei

Anticorpii anti Rh sunt produși în cazul în care o mamă cu Rh negativ, este gravidă cu un făt cu Rh pozitiv.

55.00 lei

Factorul Ph poate fi pozitiv (85% din populatie) sau negativ (15% din populatie), fiind un indicator important pe langă grupa sanguină.

10.00 lei

Determinarea grupei sanguine, indicarea compatibilităţii sau incompatibilităţii dintre donator şi primitor în cazul transfuziilor.

10.00 lei

Aduce informații suplimentare în diagnosticul și evaluarea anemiei, anomaliilor eritrocitare ereditare, infecțiilor leucemiilor și altor boli limfo și mieloproliferative.

18.00 lei

Hemoleucograma ne oferă informații legate în principal de sistemul hematologic dar și de alte sisteme sau organe.

17.00 lei

Rol important în clasificarea anemiilor fiind utilă pentru aprecierea funcţiei măduvei osoase şi evaluarea activităţii eritropoietice.

10.00 lei

Viteza de sedimentare a hematiilor (VSH) reprezintă rata la care sedimentează hematiile dintr-o probă de sânge anticoagulat într-o oră.

– Din parta stângă puteți alege categoria de analize dorită care la clic va afișa în dreapta lista acelor analize din categoria selectată.
– Implicit în partea dreaptă sunt afișate toate analizele puse la dispoziție de laboratorul de analize medicale Ultra Clinica.
– Daca deja cunoașteți denumirea analizei medicale, o puteți căuta direct în campul de Căutare din partea stângă, în partea dreaptă vor fi afișate astfel lista relevantă de analize.
– Din tabela de analize puteți selecta analizele care vă interesează, de la butonul cu [+]. Daca ați ales în plus o analiză care nu o doriți, o puteți deselecta în pagina următoare.
– După ce lista de analize este completă, clic pe butonul Vizualizează coșul din pagină sau pe butonul Articole din parta de sus a siteului