Analize medicale

* CLIC AICI pentru instrucțiuni cum puteți să alegeți tipul de analiză medicală dorită, să aflați prețul analizelor alese și cum puteți obține lista printabilă a acestora

Categorii analize
Filters Sort results
Reset Apply
Tip analiza
Pret
1,25-dihidroxi vitamina D este metabolitul natural cel mai activ al vitaminei D, producția sa este strict reglată de concentrațiile serice ale calciului, fosforului și parathormonului
189.00 lei
Oferă informaţii cu privire la funcţionalitatea glandelor suprarenale şi a gonadelor.
78.00 lei
Oferă informaţii cu privire la monitorizarea producţiei de androgeni la nivelul glandei suprarenale.
125.00 lei
Valoarea cantitativă a 17 hidroxicorticosteroizilor în urina de 24 de ore evaluează indirect funcția glandei corticosuprarenaliană, fiind un indicator al cantității de cortizol secretat de corticosuprarenală.
160.00 lei
Constituie principalul rezervor circulant și cel mai bun indicator al statusului global al vitaminei D. Deficitul sever conduce la insuficiența mineralizarii țesutului osos nou format, având drept consecință dezvoltarea rahitismului la copil si a osteomalaciei la adult.
100.00 lei
Enzimă responsabilă de conversia angiotensinei I in angiotensina II (vasoconstrictor puternic care creste tensiunea arteriala). Oferă informații cu privire la diagnosticarea și monitorizarea sarcoidozei.
95.00 lei
Acidul uric este produsul final al metabolismului purinelor. Parametrul arata cantitatea acidului uric din ser.
10.00 lei
Acidul uric este produsul final al metabolismului purinelor. Nivelul acidului uric urinar reflecta cantitatea de purine din dieta, precum şi degradarea endogena a acizilor nucleici.
15.00 lei
Oferă informaţii cu privire la funcţionalitatea hipofizei, sindromului Cushing, sindromului Nelson sau a sindromului ectopic ACTH.
78.00 lei
Ofera informatii cu privire la sarcina, infertilitate si diverse carcinoame.
45.00 lei
Albumina constituie un indicator global al starii de nutritie a organismului, in special la persoanele varstnice cu diverse afectiuni cronice.
20.00 lei
Nivelul albuminei urinare este un indicator important al deteriorarii functiei renale.
35.00 lei
Se recomandă determinarea alfa 1-antitripsinei în cazul în care electroforeza proteinelor serice indică un nivel scăzut de alfa 1 globuline sau când există două benzi în regiunea alfa 1.
83.00 lei
Amilazele sunt un grup de hidrolaze care degradează complexul carbohidraţilor în fragmente. Amilaza este produsă în principal de pancreasul exocrin.
20.00 lei
Determinarea amilazei urinare este un test sensibil, dar nespecific pentru afectiunile pancreatice, un nivel crescut de amilaza urinara fiind intalnit si în alte afectiuni.
20.00 lei
Oferă informaţii cu privire la răspunsul imun secundar al organismului în urma contactului cu patogenul Borrelia burgdorferi, răspunzătoare de boala Lyme.
90.00 lei
Oferă informaţii cu privire la răspunsul imun primar al organismului în urma contactului cu patogenul Borrelia burgdorferi, răspunzătoare de boala Lyme.
90.00 lei
Oferă informații cu privire la stadiile progresive ale bolilor autoimune manifeste.
84.00 lei
Oferă informații cu privire la debutul boliilor autoimune.
84.00 lei
Oferă informații cu privire la diferite tulburări autoimune care provoacă inflamaţie şi insuficienţă de organe.
115.00 lei
Oferă informaţii cu privire la boala Celiacă.
185.00 lei
Oferă informaţii cu privire la boala Celiacă.
185.00 lei
Testul este recomandat pentru evaluarea susceptibilităţii de a dezvolta un diabet zaharat tip1, și respectiv pentru diferenţierea diabetului de tip 1 şi de tip 2.
143.00 lei
Oferă informații cu privire la monitorizarea și diagnosticarea bolii Celiace.
87.00 lei
Oferă informații cu privire la monitorizarea și diagnosticarea bolii Celiace.
87.00 lei
1 2 8
– Din parta stângă puteți alege categoria de analize dorită care la clic va afișa în dreapta lista acelor analize din categoria selectată.
– Implicit în partea dreaptă sunt afișate toate analizele puse la dispoziție de laboratorul de analize medicale Ultra Clinica.
– Daca deja cunoașteți denumirea analizei medicale, o puteți căuta direct în campul de Căutare din partea stângă, în partea dreaptă vor fi afișate astfel lista relevantă de analize.
– Din tabela de analize puteți selecta analizele care vă interesează, de la butonul cu [+]. Daca ați ales în plus o analiză care nu o doriți, o puteți deselecta în pagina următoare.
– După ce lista de analize este completă, clic pe butonul Vizualizează coșul din pagină sau pe butonul Articole din parta de sus a siteului
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com