Bine ati venit pe site-ul Ultra Clinica Arad

Infiintat in 2003, laboratorul analize medicale Ultra Clinica este unul din unitatile medicale private din Arad, permanent preocupat ca serviciile medicale sa fie de calitate si in favoarea pacientilor si medicilor curanti.Combinand tehnologia moderna cu o echipa medicala de profesionisti, laboratorul Ultra Clinica demonstreaza excelenta in domeniul explorarilor paraclinice, oferind pacientilor siguranta si incredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberarii acestora.

Laboratorul efectueaza în regim ambulator o gama larga de analize medicale.Un colectiv valoros de specialitate, înzestrat cu experienta si profesionalism dovedite, utilizând echipamente de analiza ultraperformante, efectueaza în regim ambulatoriu o gama larga de analize medicale.Aceste analize se efectueaza în mod gratuit numai pentru pacientii cu bilet de trimitere de la medicii de familie si specialisti aflati în relatie contractuala cu Casa de Asigurari de Sanatate.

Cel mai important indicator al calitatii intr-un laborator sunt schemele de intercomparare, adica compararea rezultatelor obtinute de laborator cu cele obtinute de alte laboratoare. Laboratorul Ultra Clinica participa la aceste scheme de intercomparare cu firme de renume care organizeaza astfel de programe: Bio-Dev(Italia), LabQuality (Finlanda).

Odata cu introducerea in sistemul informatizat a datelor fiecarui client, calculatorul preia toate sarcinile de organizare, etichetare si monitorizare. Factorul uman are insa locul sau acolo unde este indispensabil. De exemplu, la recoltarea probelor. Una din preocuparile permanente ale specialistilor care se ocupa cu recoltarea probelor este asigurarea confortului pe toata durata procedurilor si prelevarea acestora in cele mai sigure conditii eliminand complet orice risc prin folosirea ustensilelor de unica folosinta. Odata finalizata recoltarea, probele biologice intra, la randul lor, in atentia calculatorului, fiind din start atribuite fisei corespunzatoare de client creata deja in server. Dupa etichetare, probele isi incep drumul atent monitorizat catre laboratorul de analize medicale. Traseul urmat de probele biologice de la recoltare pana la analizare este unul foarte strict reglementat, niciodata nu vor iesi pe aceeasi cale pe care au intrat

Chestionar de satisfacţie a pacienţilor

Pentru a cunoaște nevoile dumneavoastră, suntem recunoscători pentru
feed-back-ul oferit prin acordarea unor calificative în cadrul acestui chestionar:
Care sunt nemulţumirile si/sau sugestiile dumneavoastra legate de Laboratorul Ultra Clinica ?

Alegeti calitatea si profesionalismul!